Kada su prestali da proizvode Chevy Cobalt?
Kada su prestali da proizvode Chevy Cobalt?

Video: Kada su prestali da proizvode Chevy Cobalt?

Video: Kada su prestali da proizvode Chevy Cobalt?
Video: ПОЧЕМУ ТАК ЧАСТО ПРОПАДАЕШЬ? НОВЫЙ CHEVROLET COBALT. ОБЗОР. 2024, Maj
Anonim
Chevrolet Cobalt
Proizvodnja 2004–2009 2011–danas
Modelne godine 2005–2010 (Sjeverna Amerika) 2011–2020 (Brazil)
Karoserija i šasija
Class Compact car

Shodno tome, šta je zamijenilo Chevy Cobalt?

To je naslijedilo Chevrolet Cruze za 2011. godinu Kobalt samog sebe zamijenjen dugotrajni Chevy Cavalier, koji je bio i manji i mnogo lošije kvalitete. The Kobalt bio dostupan kao kupe ili limuzina.

Slično, kada je posljednji put napravljen Chevy Cobalt? The Chevrolet Cobalt predstavljen je 2005. i izgrađen do 2010. Ovaj model zamijenio je Chevrolet Cavalier i sam je zamijenjen Cruzeom. Kupci s obzirom na Kobalt mogao bi istražiti i skoro identičan Pontiac G5, koji je napravljen od 2007. do 2009. godine.

Drugo, jesu li Chevy Cobalts pouzdani automobili?

Našli smo svoje Kobalt biti siguran i pouzdan . Iako je osnovni, takođe je jednostavan i lak za vožnju. Prvo smo odabrali a Chevrolet jer je bio američke proizvodnje i po razumnoj cijeni. Ali više ne prave Kobalti , pa bismo ih nastavili!

Da li je Chevy Cruze zamijenio Cobalt?

Dobra vijest je da je GM od tada smislio kako proizvesti konkurentan, mali automobil. The Chevy Cruze , auto koji zamenio kobalt , dobro se prodaje širom svijeta i u SAD -u "The Kobalt bio je dio evolucijskog procesa," rekao je Krebs, "koji im je pomogao da dođu do Cruze , " ona je rekla.

Preporučuje se: