Ko pravi podmazane munje?
Ko pravi podmazane munje?

Video: Ko pravi podmazane munje?

Video: Ko pravi podmazane munje?
Video: Najebaćete Gojko Sisa 2024, Maj
Anonim

Greased Lightning je vlasništvo Laboratorije za kućnu njegu , divizija BioLab, Inc. KIK Custom Products Company, sa sjedištem u Lawrencevilleu, Ga.

Nakon toga, neko se takođe može zapitati da li je Greased Lightning dobar?

Greased Lightning Čisti peći, štednjake, nape i pećnice Odličan je za gornji dio vaše peći, odličan je za čišćenje unutrašnjosti vaše pećnice, odličan je za čišćenje prskanja. Ne ormari, u redu, ovo nije dizajnirano za drvo.

Nadalje, odakle je došao pojam podmazana munja? Porijeklo of Greased Lightning Ovo izraz je prvi put upotrijebljen u engleskim novinama 1833. godine da opiše nekoga ko govori vrlo brzo. prije ovoga, munja je imala već korišteno za opisivanje brzih stvari, i podmazan dodan je kao pojačivač.

S obzirom na to, ko posjeduje Greased Lightning?

Počast “ Greased Lightning ” Jedan od automobila korištenih za snimanje “ Greased Lightning ”Scenu iz filma nabavio je muzej Volo Auto u Illinoisu. Vozilo se restauriralo u kalifornijskoj limariji, ali njegovo vlasnik umro prije nego što je posao mogao biti dovršen.

Šta je podmazana munja?

Greased Lightning je nadimak za Kenickiein pretučeni automobil, i to ironično. Prema Urbanom rječniku, podmazana munja je žargon za nešto brzo, što je posljednja riječ koju bi itko koristio da opiše Kenickiejevu vožnju.

Preporučuje se: