Je li Chevy spark pouzdan automobil?
Je li Chevy spark pouzdan automobil?

Video: Je li Chevy spark pouzdan automobil?

Video: Je li Chevy spark pouzdan automobil?
Video: Chevrolet spark ,matiz personalizado 2024, Maj
Anonim

The Chevrolet Spark Pouzdanost Ocjena je 4.0 od 5.0, što ga svrstava na 10. mjesto od 21 za podkompaktnost automobili . Prosječni godišnji trošak popravka je 434 USD, što znači da ima odlične troškove vlasništva. Ozbiljnost popravaka je prosječna, a učestalost tih problema niska, pa su velike popravke neuobičajene za Spark.

Osim toga, da li je Chevrolet Spark pouzdan automobil?

2020 Chevrolet Spark je OK subkompakt auto , posebno za svakodnevnu vožnju po gradu. Međutim, ima motor sa nedostatkom snage, skučen prostor u drugom redu i minimalnu potporu sedišta, što sve sprečava da bude dobro vozilo krenuti autoputem ili na duža putovanja.

Osim toga, je li Chevy Spark 2019. dobar automobil? The Chevy Spark 2019 je kompaktan, ali iznutra veoma prostran. Pruža odličnu kilometražu gasa pri približno 38 mpg na autoputu. Model koji imam je standardni, ali ima "OnStar". Tako je uglađen i udoban, lako se gasi, a unutra je vrlo prostran.

Imajući ovo u vidu, koliko će milja trajati Chevy Spark?

100 000 milja

Da li se Chevy Spark ukida?

Chevy ne planira odustati od Spark , uprkos nedavnom ukidanju mnogih GM linija automobila. Osim ako nije drugačije navedeno, ponude su dostupne na nacionalnoj osnovi i istječu 2. marta, 2020.

Preporučuje se: