Možete li u Appleu trgovati s više artikala?
Možete li u Appleu trgovati s više artikala?

Video: Možete li u Appleu trgovati s više artikala?

Video: Možete li u Appleu trgovati s više artikala?
Video: Crypto Pirates Daily News - January 28th, 2022 - Latest Cryptocurrency News Update 2024, Maj
Anonim

Kao što je gore navedeno, možeš ne trademultiple uređaja prema jednom uređaju iz Apple.

Ovdje prihvaća li Apple zamjene?

Da. Apple Trade In vam omogućuje da reciklirate bilo koju Apple uređaj (uključujući uređaje iz Apple -ownedbrands) bilo koje Apple Čuvajte i dalje jabuka .com besplatno.

Također znate, možete li Appleu zamijeniti iPhone na crnoj listi? Ako TO JE crnoj listi , bilo je na crnoj listi s razlogom. Šanse su da je a ukradeno telefon, pa ne Apple neće uzeti ukradeno uređaje i dati ti pohraniti kredit za to. Mogao bi ostavite ih vjerovatno za recikliranje ili ih odnesite u bilo koji centar za recikliranje elektronike - to je sve što je uređaj sada dobar - reciklirajte ga.

Jednostavno, kako trgovina u Apple -u funkcionira?

Apple's Trade -Up program vam omogućava da stavite novac prema novom telefonu kada to učinite trgovina u tvojoj staroj. Program vam dozvoljava trgovina u vašem iPhone-u, bilo u trgovini ili na mreži, za kredit za novi telefon ili za vaše mjesečne uplate vašem operateru. Trgovina -Up vam nudi čak 260 dolara za iPhone 6s Plus.

Možete li trgovati s više telefona Verizon?

Verizon Bežično će dopustiti ti to trgovina u tvojoj staroj telefon ili tablet, čak ako kupljeno je kod drugog prevoznika i će dati ti poklon kartica možeš koristiti prema svom novom telefon ili mjesečno primijenite kredit na račun. Možeš napravi ovo trgovina bilo na mreži ili u trgovini.

Preporučuje se: